« terug naar overzicht

TOEKOMSTGERICHT DENKEN OVER ARBEID IN EEN VERANDERENDE ARBEIDSMARKT

‘De enige constante is verandering’ klinkt als een boutade maar dat is het niet. Het is de dagdagelijkse realiteit in de wereld waarin uw bedrijf acteert. Veranderingen zijn er op alle domeinen: economie, politiek, technologie, demografie, … en allen beïnvloeden ze in toenemende mate de activiteiten, de resultaten én de mensen in uw organisatie. Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor een toekomst die door haar onvoorspelbaarheid steeds meer wendbaarheid en veerkracht vereist?
Schrijf nu in voor onze unieke reeks van 4 HRM Masterclasses in samenwerking met Syntra Bedrijfsopleidingen!

DOELSTELLING

Net als elk bedrijf, is ook uw organisatie voortdurend bezig met het beantwoorden van de uitdagingen op gebied van strategie, lanceren van nieuwe ideeën, klantencontact en het zo optimaal mogelijk laten presteren van medewerkers. Deze masterclass, bestaande uit 4 modules, is een succes wanneer we u de ogen hebben geopend, uw fantasie werd geprikkeld en we u hebben aangezet een vernieuwende HR Manager of Leider te worden én u dit zakelijk voordeel oplevert. Dit doen we door u inzicht te bieden in de vele nieuwe mogelijkheden van de arbeidsmarkt. We inspireren u over hoe u dit alles tot eigen nut kan inzetten met gelijktijdige focus op verbetering van de kwaliteit, het verminderen van de risico’s en het optimaliseren van de kosten. U werkt tijdens 4 praktijkgerichte modules vanuit diverse invalshoeken aan concrete cases rond uiteenlopende aspecten van toekomstgericht talentbeheer. En dit steeds met als doel betere talenten aan te trekken en slimmer te werken.

VOOR WIE

De masterclassmodules ambiëren om op strategisch – & tactisch niveau kennis en inzichten bij te brengen aan HR-managers, Inkopers van HR diensten, Bedrijfsleiders van middelgrote – en grote organisaties.

DOOR WIE

De masterclassmodules worden gegeven door Marleen Deleu en andere professionals van The Flex Academy. Meer weten? Klik hier.

HET PROGRAMMA

MODULE 1: INTEGRAAL TALENT BEHEER – DE NIEUWE HYPE OF DÉ SLIMME TOEKOMSTSTRATEGIE?

  • Inspiratie om strategisch te kijken naar uw totale personeelsbestand, en een eenduidig, integraal en toekomstgericht beleid op te zetten voor al het personeel dat wordt ingezet binnen de organisatie.

Praktisch: donderdag 28/01/16 // 9-12u en 13-16u // Corda Campus – Corda Conference – Zaal 6

Lees meer

MODULE 2: VERZEKER DE TOEKOMST VAN UW BEDRIJF – HAAL DE STER-TALENTEN UIT DE MARKT!

  • Nieuwe tijden, nieuwe middelen: leer social media in te zetten voor uw Employer Branding én om ster-talent te werven; ga praktische aan de slag met LinkedIn.

Praktisch: donderdag 18/02/16 // 9-12u en 13-16u // Corda Campus – Corda Conference – Zaal 13

Lees meer

MODULE 3: BEDRIJVEN KUNNEN NIET ZONDER FLEXIBELE SCHIL – MODERNE OPLOSSINGEN EN HUN SPELREGELS

  • Inzicht in de vele vormen van externe inhuur van personeel. Wanneer kiest u voor welke flex-vorm? Wat zijn telkens de voor- en nadelen en welke risico’s zijn er? Leer hoe u de risico’s van inhuren van extern talent kan reduceren. Meer concreet: hoe vermijd u problemen met de vakbond en met de sociale inspectie?

Praktisch: donderdag 03/03/16 // 9-12u en 13-16u // Corda Campus – Corda Conference – Zaal 13

Lees meer

MODULE 4: HET CENTRALISEREN VAN DE INHUUR VAN EXTERN PERSONEEL EN HR DIENSTEN

  • Hoe gaat u van uw huidige ad-hoc benadering van flexibele arbeid naar een doordachte en pro actieve aanpak die uw bedrijfsresultaten ondersteunt en talent motiveert? Ontdek een toolkit voor het efficiënt, goedkoper en professioneel inzetten van al uw ingehuurd talent.

Praktisch: donderdag 17/03/16 // 9-12u en 13-16u // Corda Campus – Corda Conference – Zaal 13

Lees meer

PRAKTISCH

Datums:

  • Donderdag 28/01/16
  • Donderdag 18/02/16
  • Donderdag 03/03/16
  • Donderdag 17/03/16

Lesmoment: voormiddag 9-12u en namiddag 13-16u.

Locatie: Corda CampusCorda Conference – Zaal 13 en 6.

Kostprijs:

  • 350 EUR per persoon per module.
  • 1250 EUR per persoon voor de 4 modules (i.p.v. 1400 EUR).

*Reductie van het inschrijvingsgeld via de KMO-portefeuille is mogelijk.
**Inbegrepen in het inschrijvingsgeld is de opleiding, de syllabus, een broodjeslunch (+ fruitsla, ‘sweets’ en soep), water en koffie.

ONTWIKKEL EEN SUCCES STRATEGIE VOOR INTEGRAAL TALENTBEHEER MET FOCUS OP 2020!

Deze reeks masterclassmodules zijn de ideale kans om de aansluiting naar de toekomst opnieuw te verzekeren! Blijf niet hangen in routine tot een (plotse) bedreiging of een zwakte de organisatie noodzaakt om te veranderen. We zeiden het al: het is vijf voor twaalf, de toekomst van werk is al begonnen!

INSCHRIJVEN

Ga naar de inschrijvingsmodule