Boek: Mis geen talent

De uitdaging en het succesvolle adviestraject met implementatie van de innoverende Integrale Talent Beheer (ITB)-strategie bij de VRT was de aanleiding voor Marleen Deleu en Mark van Assema om samen een boek te schrijven over hun visie op ITB als dé aangewezen hr-strategie voor de jaren 2020. De vele veranderingen in de arbeidsmarkt nopen organisaties er immers toe elk talent, al dan niet op de loonlijst, te omarmen en maximaal te laten bijdragen aan het succes van de organisatie.

De VRT is in België een van de voorlopers van dat concept, maar in andere landen, waaronder Nederland, zijn de eerste pioniers toch al wel enige tijd bezig. In het boek spreken de auteurs met enkele van deze ‘early adoptors’, delen ze hun eigen jarenlange ervaringen alsook de aanpak en inzichten van de VRT-case.

Het boek richt zich naar het C-level van organisaties, hun hr-directie en inkopers van extern talent om ze te inspireren en praktische handvaten aan te reiken om zelf aan de slag te gaan en hun organisatie in de nieuwe realiteit van werk binnen te loodsen.

Meer weten over het boek?

Neem een kijk op de website van het boek.
U kan het boek bestellen bij de uitgever of bij Managementboek.nl