« terug naar overzicht

Op zoek naar een groeimiddel voor uw bedrijf?

Recent heb ik een lezing bijgewoond over ‘Transparantie als groeimiddel’, over hoe belangrijk het is voor organisaties om hun missie en visie, strategie, resultaten e.d. te delen met hun medewerkers. Dat de resultaten van het bedrijf door de grotere betrokkenheid van haar medewerkers zullen verbeteren en dat ook bijvoorbeeld het ongewenste verloop zal dalen.

Het lijkt logisch om je missie en visie te delen, voor de hand liggend zelfs en op zich ook niet zo moeilijk om te doen. En toch, zo stelde de spreker, gebeurt het vaak dat bedrijven hier onvoldoende aandacht aan besteden en worden bedrijfsresultaten slechts vaag of helemaal niet toegelicht aan de werknemers.

Mijn ervaring is dat organisaties de grote groepen extern ingehuurde kenniswerkers zelden of nooit informeren over de missie en visie of de gekozen strategie.

Hoe zit dat bij u?

Hebt u zich al gerealiseerd dat extern ingehuurde medewerkers mogelijk rechtstreeks contact met uw klanten hebben? Wel zo handig dan dat ze ook echt uw bedrijf in alle aspecten vertegenwoordigen. Extern ingehuurde kenniswerkers hebben zeker impact op het innovatief vermogen van uw bedrijf. Weet u zeker welk kennis ze meebrengen of, erger, weer meenemen bij vertrek? En wat met de kosten? Lang niet elke organisatie betaalt marktconforme tarieven. Lekt het geld niet onopgemerkt weg?

Ingehuurd talent optimaliseren is dus ook een groeimiddel voor uw organisatie!

Waar wacht u nog op?

Kom naar de workshops en ontbijtsessie van The Flex Academy en leer wat begrippen zoals ‘Inhuur Volwassenheid’ of ‘Total Talent Management’ voor uw organisatie kunnen beteken en waarom u ook hier doelgericht mee bezig moet zijn! Ga naar huis met inzichten over inhuren van externe talenten die u nergens anders leert!

Alle workshops richten zich naar Inkoop managers, HR verantwoordelijken en Operationeel leidinggevenden die steeds meer met extern ingehuurde talenten te maken hebben en op zoek zijn naar vernieuwende manieren om deze talenten slimmer in te zetten.

WIST U DAT IN SOMMIGE BEDRIJVEN AL MEER
DAN 40% VAN DE WERKKRACHTEN EXTERN INGEHUURDE TALENTEN ZIJN?

HOE IS DAT IN UW BEDRIJF?