« terug naar overzicht

MSP ’s en brokers in België

 

MSP ’s en brokers in België deinen mee op de wereldwijde trends

In Peoplesphere van april 2016 (n° 103) kan u een interview met The Flex Academy lezen over het onderzoeksrapport naar MSP ’s en broker in België en Nederland. Deze vergelijkende studie is samen met het Nederlandse Flex-Beheer.nl uitgevoerd en past in een reeks van onderzoeken naar aanbieders van dienstverlening en technologie om grote aantallen ingehuurde talenten optimaal te beheren. Het MSP onderzoek (april 2016) is gratis te downloaden van de website van The Flex Academy, net zoals het onderzoek naar VMS-technologie dat uit 2015 dateert.

Klik op de link hieronder voor het interview met The Flex Academy in Peoplesphere.

Artikel PeopleSphere     Peoplesphere

Over het onderzoek

Mark Bassie van Flex-Beheer.nl en Marleen Deleu van The Flex academy hebben de dienstverlening, geschiedenis en ambities van 13 aanbieders van MSP-diensten en brokers uit België en Nederland onderling met elkaar vergeleken. Aanvullend vindt u in het onderzoeksrapport informatie over arbeidsmarkttrends, een 3d-cover-2016-thank-you-pageuitgebreid lexicon in verband met ingehuurd talent enz. Een ideaal naslagwerk dus voor iedereen die professioneel bezig is met inhuren van externe talenten in organisaties.

 

Over Peoplesphere        Peoplesphere

Peoplesphere (ex-HR tribune) stelt u elke maand een compleet redactioneel pakket voor rond thema’s die bij elke HR verantwoordelijke op de agenda zouden moeten staan. Peoplesphere wil de Best Practices op vlak van People Management in de schijnwerpers zetten en de belangrijkste spelers op de markt in beeld brengen. Elk nummer bevat een dossier waarin we een pertinent thema behandelen en vaste rubrieken zoals sociaal recht, life balance, rekrutering enzovoort. Bovendien nemen we elke maand een interview af met een HR Manager, CEO of andere People Manager wiens visie op People Management volgens ons uitzonderlijk is.