« terug naar overzicht

Hoera! Het nieuwe rapport over VMS systemen, editie 2017 is uit!

Een VMS systeem is een applicatie die het beheer van grote aantallen extern ingehuurd talent mogelijk maakt in (grote) organisaties.

Nu de arbeidsmarkt ook in België fundamenteel aan het veranderen is en er steeds meer freelancers worden ingehuurd, is het hebben van betrouwbare tooling om dit in goede banen te leiden onmisbaar in bedrijven. Dit onderzoek naar VMS systemen ambieert tegemoet te komen aan de nood aan overzicht bij bedrijven welke systemen er bestaan en waarin ze onderling verschillen. Dergelijke systemen zijn immers erg duur en complex om te installeren wat maakt dat de keuze goed onderbouwd dient te gebeuren. Ook mag een systeem nooit drempelverhogend werken voor de externe talenten, wel in tegendeel, net zij moeten hier voordelen van ondervinden.

De inhoud – wat mag u verwachten?

Het uitgebreide rapport biedt Inkopers, HR Managers of consultants die met inhuur van externe talenten bezig zijn een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat waren de ontwikkelingen t.a.v. VMS-systemen en hun leveranciers in de afgelopen twee jaren? Wat zijn hun plannen voor de komende periode?
  • Zijn er al systemen die Total Workforce Management (vast en flex personeel in één systeem) aankunnen?
  • Zijn er nieuwe aanbieders op de markt en wat is er gebeurd met de oudere systemen?
  • Wat betekenen de steeds sneller gaande technologische mogelijkheden voor VMS-systemen?
  • Naast bovenstaande algemene ontwikkelingen is deze keer ook meer specifiek gekeken naar de functionaliteiten voor worker classification en voor het on – en off boarden van inhuurkrachten

De deelnemers

Het rapport geeft inzicht in wat 7 leveranciers van Vendor Management Systemen in Nederland en België aanbieden: Beeline, Connecting-Expertise, Connexys, Hays Talent Solutions, Nétive, OneStopSourcing en proUnity.

Waar vindt u het rapport?

Het rapport is vanaf 12 oktober 2017 gratis te downloaden bij:

www.theflexacademy.be

Over Marleen Deleu

Marleen Deleu heeft 30+ jaar ervaring met het adviseren van grote organisaties bij het optimaliseren van hun ingehuurde talenten met als resultaat een hogere efficiëntie, kostenbesparingen, vermijden van risico’s en vormen van een toekomstgericht inhuurbeleid. Ze is eigenaar van The Flex Academy en naast adviseur ook spreker, trainer, schrijver over de vele nieuwe vormen van flexibel werken. Eerder verschenen ook samen met Mark Bassie uit Nederland onderzoeksrapporten naar MSP dienstverleners en RPO aanbieders.